logo-vlag-horizontaal
 

 
 
 
 
hoofdfoto-website

Jeugdzeillessen gaan weer van start

 

Vanaf dinsdag 9 april start de inschrijven voor onze Jeugdzeilcursus. Op maandag 13 mei gaan we weer beginnen met onze jeugdzeillessen in de Optimist. De andere lesavonden zijn 27 mei, 3/10/17/24 juni, 3/8 juli. De reservedatum wordt in overleg vastgesteld (uiterlijk op 15 juli).


De lessen beginnen om 18 uur. Rond 20:30 uur gaan de cursisten weer op huis aan. Inclusief de huur van een Optimist is de cursusprijs € 75,--. Er wordt uitsluitend lesgegeven in de 18 polyethyleen Optimisten van de vereniging. 18 cursisten is dan ook het maximum aantal deelnemers waaraan we kunnen lesgeven.


De cursisten zijn minimaal 8 jaar oud en hoeven geen zeilervaring te hebben. De kinderen krijgen lessen die leiden tot het bijbehorend CWO diploma 1, 2, of 3 jeugdzeilen. Worden nog niet alle daarbij behorende vaardigheden beheerst dan behalen zij een CWO Vorderingenstaat. We verwelkomen de kinderen vanaf 17:45 uur voor de ‘Optimistenloods’ bij het meer op ons haventerrein. Zij kunnen dan zelf voor aanvang van de les hun Optimist zeilklaar maken.


Dit jaar zijn de instructeurs: Carin Rouwé, Doeke Bosma, Jesler Detmar en Vincent Veeger. Zowel de instructeurs als KWV Langweer zijn CWO erkend. U kunt uw kind vanaf 9 april inschrijven via onze website: www.kwvlangweer.nl. Onder het tabje “JEUGDZEILEN” vindt u onderaan het inschrijfformulier. Let op: De inschrijving is pas compleet als u ter bevestiging na inschrijving een bevestigingsmail heeft ontvangen.


Heeft u nog vragen dan horen we deze graag. U kunt daarvoor contact opnemen met Vincent
Veeger via 06 10 040 597 of via mail naar neliezdguej.[antispam].@kwvlangweer.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier

 
jeugdzeilen 2